Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+32 (0) 78483903

Eigenschappen


Laat alle banden in het geselecteerde formaat zien
Pagina 1 van 12
Prijzen zijn per band en incl. BTW in België.

(1) Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.


Kumho winterbanden

Kumho, een fabrikant met Zuid-Koreaanse roots, domineert de autobandenmarkt sinds 1960. Vandaag prijkt de gigant in de top 10 van de meest kwaliteitsvolle bandendistributeurs. Die status dankt Kumho ongetwijfeld aan zijn hoogwaardige Kumho banden. Hoewel de zomerbanden eersteklas rijplezier garanderen, bieden de Kumho winterbanden nog net dat tikkeltje extra.

Hoogwaardig en veilig

Kumho winterbanden blinken immers uit in een veilige wegligging en bieden een uitstekende rijervaring. Daarnaast hebben ze een lage rolweerstand en zijn ze bestand tegen aquaplaning. Verder garanderen Kumho winterbanden een perfecte grip op de baan. De voortdurende innovaties die Kumho uitvoert, voeden bovendien het rijkelijke winterassortiment.

Bestsellers onder de Kumho winterbanden

Van alle winterbanden die Kumho in zijn gamma heeft, is de Kumho IZEN KW15 een bestseller. Zijn asymmetrische profiel garandeert een uitstekende houvast bij sneeuw, ijs en hagel. Door zijn lage rolweerstand rijdt u bovendien zuinig de winter door. Een ander prachtstaaltje onder de Kuhmo winterbanden is de Kumho IZEN KW23 die uitmuntend presteert op een droog wegdek en eveneens een goede hechting op sneeuw en ijs heeft. Met Kumho winterbanden worden de koudere maanden van het jaar meteen een stuk aangenamer!


x
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK