Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+32 (0) 78483903

Eigenschappen


Laat alle banden in het geselecteerde formaat zien
Pagina 1 van 13
Prijzen zijn per band en incl. BTW in België.

(1) Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.


Nokian winterbanden

Nokian Tyres

Nokian is van oorsprong Fins en ontwikkelt zich, sinds de oprichting in 1988, op sensationele wijze. De onderneming is zelfs de grootste bandenfabrikant van Noord-Europa. Deze geweldige positie heeft het bedrijf vooral te danken aan de vele innovaties die het blijft toepassen op zijn producten. Zo heeft Nokian in 2007 in bepaalde banden chips ingebouwd die een signaal geven wanneer de bandenspanning afneemt.

Naast innovatie is optimale veiligheid een van de kernpunten van Nokian. Dit geldt in het bijzonder voor de Nokian winterbanden die op een speciale wijze zijn ontwikkeld om het brandstofverbruik terug te dringen zonder afbreuk te doen aan de veiligheid.

De Nokian WR D3 is zo’n band die brandstofbesparend is, wat teweeggebracht wordt door het pijlvormig profiel. Hierdoor worden sneeuw en ijs als het ware uit de groeven ‘geblazen’. Dit verkleint  het risico op aquaplaning aanzienlijk. Tevens zijn de zijkanten zo ontworpen dat het geruisloos rijden mogelijk maakt en wordt de winterband geprezen voor zijn hoge tractievermogen en zijdelingse grip.

Het bedrijf biedt echter niet alleen winterbanden aan, maar ook zomerbanden en all season banden.  Het assortiment Nokian banden is zo divers dat iedere automobilist de perfecte band kan vinden die zonder moeite zal uitblinken in comfort, veiligheid en duurzaamheid.


x
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK