Nokian

Nokian WR D3 banden

Vanaf43,90 €per band
Vind uw

WR D3

hier!

Nokian is een Finse bandenfabrikant die vooral bekend staat voor zijn focus op noordelijke weersomstandigheden. Zo is de Nokian WR D3 een winterband die betrouwbaar is op nat, droog en eveneens besneeuwde wegen. Nokian winterbanden zijn ontwikkeld met het oog op het brandstofbesparing wat zorgt voor een verbetering voor het milieu. De Nokian WR D3 scheert in automagazines hoge toppen vanwege zijn uitmuntende prestaties in de sneeuw.

Rijeigenschappen

De Nokian WR D3 is er een die zorgt voor veiligheid en zorgeloos rijden. Dankzij enkele innovaties en een nieuwe rubbersamenstelling is het een van de winterbanden die zich erg leent voor gebruik tijdens de winter in elk Europees land. Met zijn boogvormig ontwikkeld patroon is hij uiterst geschikt voor kleine en middelgrote familiewagens en is bovendien een echte aanwinst met betrekking tot zuinigheid.

Profieleigenschappen

Smeltende sneeuw is nog gevaarlijker dan ijs. Om hierop een antwoord te bieden ontwikkelden de ingenieurs van Nokian voor de Nokian WR D3 het Slush Blower-systeem. Hierdoor wordt de smeltende sneeuw weggeblazen nog voor het in de groeven van uw band kan komen. Het gevolg hiervan is dat het water in de groeven sneller wordt afgevoerd wat voor een betere grip zorgt en aquaplaning en gladheid geen kans geeft.

Rendement

Op de zijkant van de band staat een indicator die weergeeft wat de ideale bandendruk is bij elke weersomstandigheid. Dit levert een betere grip op bij het sturen en zorgt voor een verminderde slijtage en een lager brandstofverbruik. Dit is goed voor het milieu, maar ook zeker voor uw portemonnee!

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending
Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
14 dagen retourbeleid
Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
Direct op uw adres
Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK