Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+32 (0) 78483903

Eigenschappen


Laat alle banden in het geselecteerde formaat zien
Pagina 1 van 13

Prijzen zijn per band en incl. BTW in België.

(1) Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.


Roadstone winterbanden

De Koreaanse bandenfabrikant Roadstone produceert zowel winter- en zomerbanden voor lichte vrachtwagens als voor personenwagens. Niettemin profileert het bandenmerk zich vandaag als een specialist in de productie van Roadstone winterbanden.

Veilig de winter door met Roadstone winterbanden

Roadstone winterbanden presteren uitstekend bij winterse omstandigheden. De winterbanden zijn immers speciaal ontworpen om deuken, scheuren en slijtage optimaal op te vangen. Hun uitgekiende groeven zorgen tijdens de koudere maanden bovendien steeds voor een snelle afvoer van regen en sneeuw. De diepe, gedetailleerde groeven in combinatie met het grote contactoppervlak van de Roadstone winterbanden garanderen u in de winter bovendien altijd een stevige houvast. Een andere hoogtechnologische eigenschap van de winterbanden is hun uitstekende rolweerstand. Die bezorgt de banden een lange levensduur en verzekert u tegelijkertijd van een duurzaam bandenexemplaar!

Roadstone winterbanden zijn echter niet alleen milieuvriendelijk, ze kennen ook een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De goedkope winterbanden behouden immers een goede stabiliteit bij hoge snelheden. Door hun betrouwbaarheid in de bochten geniet u bovendien steeds maximaal rijplezier. Wie dus goede winterbanden zoekt voor een scherpe prijs krijgt bij Roadstone absoluut waar voor zijn geld!


x
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK