Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+32 (0) 78483903

Eigenschappen


Laat alle banden in het geselecteerde formaat zien
Pagina 1 van 13

Prijzen zijn per band en incl. BTW in België.

(1) Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.


Uniroyal winterbanden

Uniroyal is de bandenfabrikant van eigen Belgische bodem die begon als een kleine rubberwinkel in Luik. Met ruim 50 jaar ervaring zijn de zomerbanden absoluut comfortabel en betrouwbaar. Bovendien imponeert de Belgische gigant de markt met zijn Uniroyal winterbanden. Dit heeft alles te maken met zijn expertise in regenbanden waar het bedrijf oprecht trots op is. De slogan luidt zelfs ‘de regenband’. Deze ervaring is alleen maar groter geworden sinds de fusie met Continental in de jaren 80. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de Uniroyal winterbanden vandaag zeer geliefd zijn.

Dankzij een ruim bandenpakket, zijn de Uniroyal winterbanden verkrijgbaar in alle soorten en maten. Stuk voor stuk leveren ze onder elke weersomstandigheid geweldige prestaties. Dit kan ook niet anders, aangezien Uniroyal de expert is op het vlak van winterbanden.

Een van de Uniroyal banden die zonder twijfel goed presteert in de winter is de Uniroyal MS Plus 66. Deze band wordt voornamelijk geroemd om zijn goede grip op droog en nat wegdek. Dit wordt mogelijk gemaakt door de speciale ‘3D-aquagroef’-technologie die tevens zorgt voor een snellere waterafvoer. Hiermee beschermt de Uniroyal MS Plus 66 optimaal tegen aquaplaning. Net als deze band, hebben de andere winterse modellen uitstekende rijeigenschappen. Toch hebben ze alle een klein prijsje, waardoor ze tot de goedkope winterbanden behoren. Uniroyal winterbanden zijn hun geld dubbel en dik waard!


x
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK