Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+32 (0) 78483903

Eigenschappen


Laat alle banden in het geselecteerde formaat zien
Pagina 1 van 32

Prijzen zijn per band en incl. BTW in België.

(1) Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.


Dunlop zomerbanden

Dit jaar deed Dunlop het weer: ze werden derde bij de ANWB zomerbandentest. In de bandenmaat 185/60 r15 werd de Dunlop Sport BluResponse gevierd voor zijn goede rijeigenschappen. Op droog wegdek kwam hij zelfs als beste uit de bus.

In 1888 was er een Schotse dierenarts met de naam John Boyd Dunlop, deze verving de originele band van zijn zoons driewieler met een rubberen, gevuld met lucht; de luchtband was geboren. Honderdtwintig jaar later is het merk Dunlop niet meer weg te denken uit de (Europese) bandenmarkt. Door middel van drie grote ontwikkelingscentra in Duitsland, Engeland en Frankrijk loopt Dunlop altijd mee in de voorhoede van de ontwikkelingen op autobandengebied. En omdat Dunlop sinds eind 20e eeuw intensief samenwerkt met Goodyear en Sumitomo, wordt deze 'Pole Position' op het gebied van innovatie alleen maar sterker.

Dunlop banden zijn al tientallen jaren bijzonder populair bij sportautoliefhebbers, maar omdat zij in de standaarduitrusting van een grote hoeveelheid Europese auto's zit, is de kans groot dat ieder van u wel eens op Dunlop banden heeft gereden. Hun grote variëteit in winter- en zomerbanden zorgt ervoor dat ieders wensen vervult kunnen worden; bovendien verzorgt Dunlop ook een lijn All season-banden. Dunlop zomerbanden zijn gemaakt voor een optimale grip en handling, voor een totale controle en een hoge veiligheid.

Hoe doen Dunlop zomerbanden het in de tests? Met een uitstekende score in de ANWB autobandentest 2012, voornamelijk op verbruik en slijtvastheid, en met prima scores op alle veiligheidscriteria is de Dunlop SP Sport FastResponse (205/55 R16 V) exemplarisch voor Dunlop zomerbanden. En in de test van 2010 behaalde de Dunlop SP Sport Maxx TT ook al vier van de vier sterren, vanwege zijn 'zeer goed op elkaar afgestemde eigenschappen'. Kortom, van het kopen van Dunlop-banden krijgt u geen spijt.


x
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK