Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+32 (0) 78483903

Eigenschappen


Laat alle banden in het geselecteerde formaat zien
Pagina 1 van 54

Prijzen zijn per band en incl. BTW in België.

(1) Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.


Apollo autobanden

Apollo autobanden worden in Gurgaon in India gemaakt. Het bedrijf is in 1972 gestart en is inmiddels een ware multinational met een flinke internationale expansiedrift. Ook op Nederlandse bodem heeft Apollo zijn onderneming uitgebreid met de overname van producent Vredestein, waardoor Apollo autobanden steeds meer bij ons verkrijgbaar zijn.

Apollo autobanden: de kracht van een sterk merk

De banden van Apollo bieden mogelijkheden voor diverse soorten automobilisten. Maar iedere band biedt veiligheid en een mooi design. Ook kan men kiezen uit banden voor verschillende seizoenen. Bovendien maakt Apollo ook banden voor landbouw- en industriële voertuigen.

Apollo autobanden voor elk wegdek

Voor de automobilist die voordelig en veilig de weg op wil, kan kiezen voor de stille Aspire van Apollo. Deze band heeft een profiel dat aquaplaning tegengaat. Bovendien is dit een duurzame band, doordat hij zorgt voor een hogere brandstofbesparing. Voor het rijden bij hoge snelheden heeft Apollo de Aspire ontwikkeld. Deze band reageert snel op stuurbewegingen en heeft een goede grip bij een nat wegdek. Tussen deze twee bandentypes heeft Apollo nog een keur aan andere modellen, die beantwoorden aan diverse specifieke voorkeuren van automobilisten. Een ander voorbeeld is de Apollo Acelere Winter, die een zeer goede versnelling en uitstkende remkwaliteiten bij sneeuw biedt. Daarenboven is hij zeer bestendig.

  • Veilig
  • Gerenommeerd merk
  • Uitgebreid assortiment

x
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK