Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+32 (0) 78483903

Eigenschappen


Laat alle banden in het geselecteerde formaat zien
Pagina 1 van 54

Prijzen zijn per band en incl. BTW in België.

(1) Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.


Vredestein autobanden

Met concurrenten als Goodyear, Dunlop en Continental behoort het Nederlandse Apollo Vredestein tot de wereldwijde bandentop. Het premium bandenmerk legt zich vandaag toe op de productie van fietsbanden, autobanden en banden voor landbouwvoertuigen. Het voorziet de internationale bandenmarkt daarnaast ook van uitgebreide reeksen RunFlat banden en Space Master reservebanden. Met die eerste overbrugt u bij een lekke band nog makkelijk en veilig ongeveer tachtig kilometer, Space Masterbanden omvatten dan weer een uiterst innovatieve ruimtebesparende technologie. Vredesteins jaarlijkse productie is goed voor zes miljoen banden!

Vredestein autobanden, kwaliteit gebundeld in precisie

Een stevige grip, een goede handling en een strak design. Dat is in een notendop waar Vredestein banden vandaag voor gekend staan. De autobanden zijn daarnaast ook verrassend stil. Ze zijn verder met precisie ontworpen om u zowel op een droog als een nat wegdek een korte remweg te garanderen. Vredestein winterbanden, in het bijzonder, hebben een een grote slipweerstand op natte, gladde en besneeuwde wegen.

Toppers onder de Vredestein autobanden

Een absolute topper onder de Vredestein autobanden is de Vredestein Sportrac 3. Het is een sportieve zomerband die moeiteloos hoge snelheden aan comfortabel rijden koppelt en u bovendien altijd een korte remweg garandeert. De Sportrac 5 is zijn al even succesvolle opvolger!

  • Rijkelijk, gevarieerd aanbod
  • Veiligheid in een strak design
  • Comfortabel rijplezier

x
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK