Goedkope autobanden | tot 30% | Goedkope autobanden bij tirendo

Goedkope autobanden

Koop hier uw autobanden en bespaar direct!

Selecteer uw bandenmaat

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

  • Gratis bezorging
    Wij willen de aankoop van banden zo eenvoudig mogelijk maken. Daartoe is zowel levering als retourneren bij ons gratis.
  • Tot 14 dagen retourneren
    Bent u niet tevreden met uw bestelling? Geen probleem; u heeft maarliefst 14 dagen de tijd uw producten te retourneren
  • Uitgebreid netwerk montagepartners
    Wij beschikken over een uitgebreid netwerk montagepartners door het hele land. Er is er dus altijd wel een bij u in de buurt.

Goedkope autobanden – Tirendo!

Kijkt u al langer rond voor goedkope autobanden, maar bent u ze nog niet tegengekomen? Stop dan uw zoektocht bij Tirendo! Dankzij onze langdurige samwerking met vele groothandelaars, vindt u zeker en vast uw droomband voor de meest actuele prijs. Gegarandeerd, omdat wij iedere dag onze prijzen vergelijken. Of u nu de voorkeur geeft aan premium banden of aan goedkope autobanden, uw veiligheid staat natuurlijk voorop. De wet schrijft, daarom een minimale profieldiepte van 1,6mm voor. Voldoen uw banden niet aan deze eis, dan kunt u beboet worden. Met goedkope banden heeft u geen excuus meer om uw banden niet te verwisselen!

Bij Tirendo betaalt u minder!

Voor kwaliteit betaalt u. Dat is hét misverstand dat Tirendo uit de weg ruimt. Wij leveren namelijk premium banden tegen een scherpe prijs. Geld besparen was nog nooit zo makkelijk: de prijzen liggen altijd onder de adviesprijs van de fabrikant. Zo bieden wij niet alleen winterbanden voordeliger aan, maar hebben wij ook andere goedkope autobanden in ons assortiment. De productbeschrijvingen informeren u over belangrijke aspecten, zoals lastindex, snelheidsindex en de bandenmaat. Zo kunt u er zeker van zijn dat u de ideale band vindt voor uw auto.

Goedkope autobanden: ons assortiment

15.000 modellen telt ons gamma. Het is dan ook een hele opgave om uw gewenste band terug te vinden. Wees niet getreurd, Tirendo brengt u erheen. Ons assortiment is gesorteerd naar prijs, waardoor goedkope autobanden vinden een makkie wordt. Buiten lowbudget banden, kunt u ook eenvoudig premium banden bestellen tegen een aantrekkelijke prijs.

Voor Tirendo is het geen enkel probleem om uw autobanden thuis te laten bezorgen. Met de gratis levering worden goedkope autobanden nog voordeliger!