Falken

Falken Linam R51 banden

Vanaf115,23 €per band
Vind uw

Linam R51

hier!

De Falken R 51 is een zomerband voor bestelauto's en lichte vrachtwagens, met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Deze Falken band is goed voor vele kilometers rijplezier en biedt daarbij een hoge mate van stabiliteit en comfort. De R 51 is gemaakt voor de transportbranche, waarin efficiëntie en tijd belangrijke factoren zijn. Deze band heeft een lange levensduur en laag brandstofverbruik en verzekert de chauffeur van een zelfverzekerde, vlotte en comfrtabele rit.

Profieleigenschappen

Het profiel van de Falken R 51 is voorzien van zes ribben die voor een unieke precisie zorgen. Een innovatief loopvlak biedt de bestuurder aanvullend een stabiele rit. Deze Falken banden staan verder bekend om hun zeer goede prestaties in de regen. Diepe, doorlopende groeven geven de banden een uitstekende grip op een nat wegdek. Laterale groeven zorgen voor een snelle en doelmatige waterafvoer. Het gevaar van aquaplaning wordt hiermee sterk verminderd. Een ander positief punt van de Falken R 51 is de goede remprestatie op droge en natte wegen.

Effectiviteit

De Falken R 51, ontworpen voor lichte bedrijfswagens, is duurzaam in gebruik en kent een gelijkmatige, langzame bandenslijtage. De band heeft verder een lage rolweerstand en maakt hierdoor weinig geluid. De eigentijdse uitstraling, aangename rijeigenschappen en voordelige prijs van de Falken R 51 liggen ten grondslag aan het succes van deze duurzame Falken band.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis levering*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid
Meer dan 550 station servicepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in België.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die op de hoogte is van nieuwe producten, exclusieve aanbiedingen en promoties. Registreer u nu voor de Tirendo.be nieuwsbrief en ontvang

5€ bij uw volgende bandenaankoop.

Minimale bestelwaarde 150€, eenmalig bruikbaar.