Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+32 (0) 78483903Laat alle banden in het geselecteerde formaat zien
Pagina 1 van 12

Prijzen zijn per band en incl. BTW in België.

(1) Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.


Heidenau motorbanden

Heidenau motorbanden worden vervaardigd in het stadje Heidenau in Duitsland. Heidenau ligt net onder Dresden, vlakbij de Tsjechische grens. Reifenwerk Heidenau begon in 1946 met het produceren van banden voorpersonenwagens, motors en scooters. Vanaf 1993 besloot het zich echter volledig te focussen op de productie van scooter-en motorbanden.

Het gamma van het Duitse bedrijf strekt zich vandaag uit van banden voor bromfietsen totbanden voor scooters. Verder heeft de fabrikant  een goede naam vanwege zijn Heidenau motorbanden die onder meer onderverdeeld kunnen worden in street banden, off road banden en classic banden.

Met hun grove profiel presteren demotorbanden niet alleen krachtig, maar hebben ze eveneens een sportief en dynamisch uiterlijk. Uiteraard danken de modellen hun goede reputatie aan hun mooie prestaties.Een van de Heidenau motorbanden die absoluteprachtprestaties levert, is de Heidenau K60 Scout. Hij wordt enerzijds geprezen voor zijn stabiele wegligging en anderzijdsvoor zijn stevige grip op natte wegen. Ook heeft het model een uitstekend bochtenwerk. Zowel met de K60 Scout als met andere Heidenau motorbanden kunt u dus immer veilig de baan op!


x
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK