Pirelli

Pirelli Diablo Rosso II banden

Vanaf92,54 €per band
Vind uw

Diablo Rosso II

hier!

De Pirelli Diablo Rosso 2 is een motorband die ontwikkeld is om zowel de weg als het circuit perfect te beheersen. Om hiertoe te komen werd gekozen voor een unieke rubbersamenstelling en een agressief profiel dat zowel grip, stabiliteit als precisie moet garanderen. De focus die deze band uniek maakt, is de manier waarop met het bochtenwerk is omgegaan. De band blijft perfecte prestaties leveren bij elke hellingshoek en een snel herstel na de bocht is geen enkel probleem. Dankzij de baanvastheid op iedere ondergrond maakt het geen verschil of er op circuit of op de baan gereden wordt. De kwaliteit en het comfort blijven in beide gevallen consistent.

Pirelli Diablo Rosso 2, van wegrit tot race

Profieleigenschappen

Het profiel van de Pirelli Diablo Rosso 2 is toonaangevend binnen de klasse waarin hij zich bevindt. Het is een agressief, maar niettemin aantrekkelijk profiel met duidelijke groeven die de perfecte ondersteuning bieden in iedere bocht. Maar ook nadat de bocht genomen is, kan men zich dankzij deze profielkeuze dadelijk terug herschikken voor de rechte stukken. Een baan die afwisselend mooie rechte stukken combineert met het serieuzere bochtenwerk leent zich uitstekend om deze banden eens ten volle te testen. Vanzelfsprekend is er bij de keuze van de rubbersamenstelling rekening gehouden met duurzaamheid en kilometrage.

Effectiviteit

Een gecontroleerde rit is de basis van een aangename rijervaring. De Pirelli Diablo Rosso 2 biedt deze controle in alle omstandigheden. Op de weg is de motor een echt plezier voor de sportieve rijder die van het beter bochtenwerk kan genieten. Op het circuit blinkt hij uit in precisie en optimale controle.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis levering*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid
Meer dan 550 station servicepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in België.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die op de hoogte is van nieuwe producten, exclusieve aanbiedingen en promoties. Registreer u nu voor de Tirendo.be nieuwsbrief en ontvang

5€ bij uw volgende bandenaankoop.

Minimale bestelwaarde 150€, eenmalig bruikbaar.