Pirelli

Pirelli EVO22 banden

Vind uw

EVO22

hier!

De Pirelli evo 22 is de perfecte All Season band. Deze band is speciaal bedoeld om te gebruiken als achterband. Snel optrekken is met de Pirelli evo 22 prima mogelijk en de band zorgt voor een zeer stabiele ligging op de weg.
Het binnenwerk van deze band heeft een radiale constructie en is afgewerkt met een stalen gordel. Dit zorgt voor een nauwkeurige drukverdeling tijdens het rijden en daarmee voor een uitstekende wegligging.
Profieleigenschappen

Het profiel van de Pirelli evo 22 vindt zijn oorsprong in de motorsport. De veelhoekige groeven op de band zorgen voor een prima afwatering bij regen. De wegligging blijft hierdoor onder elke hellingshoek optimaal.
In combinatie met de Pirelli evo 22 wordt als voorband de Evo 21 aanbevolen. Deze voorband beschikt over een centraal afwateringskanaal. Worden de twee banden in combinatie met elkaar gebruikt, dan leidt dit tot de meest voortreffelijke rij resultaten.

Rendement

De Pirelli evo 22 ziet er prima uit en is ruim voorzien van high tech elementen. De band vertoont ook zichtbare raakvlakken met de motorsport. Bovendien is deze band afkomstig uit de collectie van een bandenfabrikant die zijn sporen wereldwijd heeft verdiend. Daarbij komt nog de opvallend gunstige prijs waarvoor de Pirelli evo 22 verkrijgbaar is.
Al deze elementen tezamen, maken het rijden met de Evo 22 tot een avontuurlijke belevenis.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid
Meer dan 550 station servicepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in België.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die op de hoogte is van nieuwe producten, exclusieve aanbiedingen en promoties. Registreer u nu voor de Tirendo.be nieuwsbrief en ontvang

5€ bij uw volgende bandenaankoop.

Minimale bestelwaarde 150€, eenmalig bruikbaar.