Bridgestone

Bridgestone Dueler 689 H/T banden

Vind uw

Dueler 689 H/T

hier!

De Bridgestone Dueler HT 689 is een topper onder de zomerbanden die voor het SUV-segment bedoeld is. De band is uitermate geschikt voor gebruik op snelwegen. Echter levert deze kampioen altijd hoge prestaties, niet enkel tegen hoge snelheden. De Bridgestone Dueler HT 689 garandeert tevens een goede grip op nat wegdek en een uitstekende controle en bestuurbaarheid in scherpe bochten.

Profieleigenschappen

De Bridgestone Dueler HT 689 kent een robuuste constructie met een breed loopvlak. Dit helpt om de grip in alle situaties te behouden. Het unieke profielontwerp is speciaal ontworpen om in de meest onverwachte situaties op de weg toch een optimale controle te behouden. Dit is onder andere te danken aan de diepe groeven die zowel een gelijkmatige bandenslijtage ten goede komen, maar ook de tractie verhogen. Toch moet deze band niet onderdoen voor comfort, waardoor de Bridgestone Dueler HT 689 met gemak de beste prestaties levert voor uw SUV.

Effectiviteit

De Bridgestone Dueler HT 689 zorgt voortdurend voor een optimale grip op de weg, in alle weersomstandigheden. Deze band laat uitgebalanceerde snelwegprestaties ervaren op een comfortabele en relatief stille wijze met topprestaties op zowel droge als natte wegen. De Bridgestone Dueler HT 689 garandeert rijden in stijl, veiligheid en comfort.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid
Meer dan 550 station servicepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in België.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die op de hoogte is van nieuwe producten, exclusieve aanbiedingen en promoties. Registreer u nu voor de Tirendo.be nieuwsbrief en ontvang

5€ bij uw volgende bandenaankoop.

Minimale bestelwaarde 150€, eenmalig bruikbaar.