Bridgestone

Bridgestone Dueler A/T 694 banden

Vind uw

Dueler A/T 694

hier!

De Bridgestone Dueler AT 694 is speciaal ontworpen voor SUV's, offroad voertuigen en terreinwagens. Deze veelzijdige 4x4-autoband staat garant voor een hoge rijveiligheid en levert een zeer goede grip en tractie, ook bij lastige weersomstandigheden. De Dueler AT 694 is zo een premium zomerband die ook bij regen en sneeuw niet onder doet. Integendeel. De Bridgestone Dueler AT 694 brengt u onder alle omstandigheden gerieflijk, snel en veilig naar de gekozen bestemming.

Profieleigenschappen

De robuuste doch stijlvolle inkepingen in het profiel van de Bridgestone Dueler AT 694 hebben de vorm van een haaientand. Deze innovatieve Shark Skin-technologie zorgt ervoor dat het regenwater tussen de banden en het wegdek optimaal wordt verdeeld en snel wordt afgevoerd. U hoeft daardoor niet bang te zijn voor het eventueel optreden van aquaplaning. De Bridgestone Dueler AT 694 heeft verder driedimensionale Z-vormige profielgroeven, waardoor immer een hoge tractie en een goede hechting aan het wegoppervlak wordt bereikt. Ook de uitstekende remeigenschappen van de Bridgestone Dueler AT 694 vergroten de veiligheid van deze topband.

Effectiviteit

De speciale rubber blokken van de Bridgestone Dueler AT 694 leveren u een maximaal en gelijkmatig contact met de weg. De grip blijft goed, ook in de bochten. De rolweerstand van deze 4x4-banden is laag, zodat er heel weinig ruis en minder bandenslijtage optreden en er dus ook meer kilometers met deze band gereden kunnen worden. Dit maakt de Bridgestone Dueler AT 694 tot een prijsvoordelige band voor wagens met vierwielaandrijving.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid
Meer dan 550 station servicepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in België.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die op de hoogte is van nieuwe producten, exclusieve aanbiedingen en promoties. Registreer u nu voor de Tirendo.be nieuwsbrief en ontvang

5€ bij uw volgende bandenaankoop.

Minimale bestelwaarde 150€, eenmalig bruikbaar.