Continental

Continental ContiCrossContact LX Sport banden

Vind uw

ContiCrossContact LX Sport

hier!

Wie over een SUV, terreinwagen, bestelwagen of andere zware auto beschikt, wil natuurlijk een band die perfect onder deze verschillende wagens presteert. Daarom heeft Continental Crosscontact LX Sport ontwikkeld. Deze terreinband staat goed aangeschreven, omdat hij geschikt is voor alle seizoenen en daarbij navenant presteert. Zijn grip en remeigenschappen laten de bestuurder veilig rijden en zijn behalve op asfaltwegen ook op lichte off-roadtrajecten zeer goed. Met dergelijke specificaties is de Continental Crosscontact LX Sport dus een echte allrounder.

Profieleigenschappen

Wat direct opvalt aan deze banden, zijn de vier diepe lengtegroeven die het profiel domineren. Samen met kleinere lamellen en groeven die zijdelings over het loopvlak zijn geplaatst, zorgen zij ervoor dat er ook bij langdurige regenbuien een betrouwbaar contact met het wegdek blijft bestaan. Met de Continental Crosscontact LX Sport is er dus geen gevaar op het ontstaan van risicovolle situaties door aquaplaning. Het rubber van de band is verrijkt met siliciumdioxide, wat resulteert in een solide band waarmee auto's extra veel grip op de weg hebben.

Effectiviteit

De Continental Crosscontact LX Sport maakt autorijden niet alleen heel veilig, Continental houdt ook rekening met de portemonnee. Bij de ontwikkeling is er namelijk in het bijzonder op gelet dat er een terreinband met een beperkte rolweerstand tot stand zou komen. Dit betekent dat de Continental Crosscontact LX Sport een lager brandstofverbruik heeft dan soortgelijke banden. Daarnaast is het een bijzonder stille band. Hiertoe is de Acoustic Alterra Technology gebruikt, die helpt bij het verminderen van het geluid dat wordt geproduceerd tijdens het rijden. Dit én zijn slijtvastheid maken de Continental Crosscontact LX Sport tot bijzonder goede SUV-banden.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid
Meer dan 550 station servicepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in België.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die op de hoogte is van nieuwe producten, exclusieve aanbiedingen en promoties. Registreer u nu voor de Tirendo.be nieuwsbrief en ontvang

5€ bij uw volgende bandenaankoop.

Minimale bestelwaarde 150€, eenmalig bruikbaar.