Michelin

Michelin Latitude Tour HP banden

Vanaf186,93 €per band
Vind uw

Latitude Tour HP

hier!

Mensen in die een terreinwagen rijden, zullen blij zijn want Michelin heeft er weer een broertje bij in de klasse van het 4x4-segment. Michelin Latitude Tour HP is een degelijke band voor 4x4-wagens. Deze topper onder de zomerbanden levert buitengewone prestaties op bijna alle ondergronden. Op de gewone weg of op iets uitdagender terrein: de Latitude Tour HP kan het allemaal. Hij voelt zich goed in alle weersomstandigheden. Een zomers ritje of 'genieten' van de 'drash national'? Deze band kan alle ritten op een betrouwbare en comfortabele manier aan. De band is uiterst veilig en hij biedt een ongekend kilometerrendement.

Profieleigenschappen

Het profiel van de Michelin Latitude Tour HP is uniek. Deze band heeft altijd een prima contact met het wegdek. Dat komt door de lamellenstructuur (StabilGrip) waardoor bij de Latitude Tour HP het afrolgeluid wordt geminimaliseerd. Deze speciale technologie laat toe om meer lamellen aan te brengen. De stijfheid van het profiel wordt hierdoor verbeterd. Dit alles zorgt voor een preciezer gedrag op de weg. Stabilgrip lamellen zijn trouwens muisstil.

Effectiviteit

Met de banden Michelin Latitude Tour HP kunt u gerust ruw terrein opzoeken. Ze hebben de "rotsvaste compound" samenstelling, dat is een rubbersamenstelling die beschermt tegen snelle slijtage. De banden van een 4x4 moeten tegen een stootje kunnen. Denk bijvoorbeeld aan keien, putten of allerlei andere belasting zoals optrekken, remmen en sportief rijgedrag. Michelin banden hebben een lange levensduur en dankzij de lage rolweerstand is het verbruik relatief laag. Dankzij deze eigenschappen is deze band een uitstekende keus qua prijs-kwaliteitsverhouding!

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis levering*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid
Meer dan 550 station servicepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in België.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die op de hoogte is van nieuwe producten, exclusieve aanbiedingen en promoties. Registreer u nu voor de Tirendo.be nieuwsbrief en ontvang

5€ bij uw volgende bandenaankoop.

Minimale bestelwaarde 150€, eenmalig bruikbaar.