Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+32 (0) 78483903

Eigenschappen


Pagina 1 van 54

Prijzen zijn per band en incl. BTW in België.

(1) Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.


Michelin autobanden

Het Franse Michelin is wereldbekend, mede dankzij het herkenbare Michelinmannetje. Naast de grootste bandenproducent ter wereld is Michelin ook geroemd om zijn wegenkaarten en toeristische gidsen met hotel- en restaurantwaarderingen in. De Michelin autobanden zijn dus maar één facet van dit veelzijdige bedrijf.

Het assortiment van Michelin autobanden

Michelin autobanden zijn gemaakt om alle Europese weersomstandigheden aan te kunnen. Vandaar dat het bedrijf ook extra aandacht schenkt aan de kwaliteit van de Michelin winterbanden. Deze focus heeft ertoe geleid dat de Michelin Alpin A4 een echte kampioen is. Met zijn uitstekende tractie, korte remweg en hoge stabiliteit is geen enkele winterse uitdaging te groot. Hoewel de winterbanden eerder een begrip worden genoemd, zijn de zomerbanden ook alles belovend.

De Michelin zomerbanden hebben namelijk, net als alle andere Michelin autobanden, de kernwaarden: veiligheid, lange levensduur en laag brandstofverbruik. Om deze te verwezelijken wordt er onder andere silica aan het rubber toegevoegd wat een lagere rolweerstand oplevert. Een uitstekend voorbeeld van een unieke en duurzame zomerband is de Michelin Energy Saver. De band beschikt over een speciaal profiel en een uitgekiende rubbersamenstelling, waardoor remmen op droog en nat wegdek geen enkele moeite meer kost.

Deze uitmuntende Michelin autobanden zijn er in diverse soorten en maten, zodat iedere automobilist kan genieten van optimaal comfort. Het assortiment bevat ondere andere banden voor SUV’s, bestel- en kampeerwagens. Bent u een automobilist van een personenwagen, dan kunt u eveneens terecht bij de Franse bandenreus. Met Michelin autobanden bent u altijd verzekerd van een goede en veilige rit!

  • Uitgebreid assortiment
  • Veilig en energiebesparend
  • Uitstekende kwaliteit

x
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK