Avon

Avon ZZ5 banden

Vind uw

ZZ5

hier!

Avon ZZ5 banden zijn ontworpen voor autoliefhebbers die houden van snelheid en graag in een sportieve wagen rijden. De banden functioneren goed op droge en natte wegen, zijn geluidsarm en slijtvast. Met deze Avon-band is de balans gevonden tussen het leveren van maximale prestaties in droge en natte weerscondities, waarbij in alle gevallen veilig en comfortabel rijden gegarandeerd is.

Profieleigenschappen

Het profiel van de Avon ZZ5 is verdeeld in drie verschillende gebieden, die ieder een specifieke functie hebben. De binnenste schouderblokken zorgen voor een groot contactoppervlak met de weg, wat de grip op de weg bevordert en een gelijkmatige slijtage aan de banden geeft. De banden functioneren ook goed in de bochten. De remweg is kort, wat de veiligheid vergroot. De centrale groeven in de autobanden maken een efficiënte waterafvoer mogelijk, waardoor het risico op aquaplaning wordt gereduceerd. De buitenste schouderblokken met de speciale rubbersamenstelling geven de bestuurder een stabiele handling in alle weersomstandigheden.

Effectiviteit

Avon ZZ5 banden verzekeren een stille rit. Functionele velgrandbeschermers behoeden de lichtmetalen velgen tegen schade. Nieuw gebruikte technologie zorgt voor een betere drukverdeling, waardoor de banden veel minder snel slijten. Ze zijn dus goed voor vele kilometers rijplezier. De Avon ZZ5 banden zijn uitgebreid en succesvol getest op het functioneren tijdens hoge snelheid, op duurzaamheid en het rijden in wisselende weersomstandigheden. In deze vernieuwende Avon-band die hoge snelheden gemakkelijk aankan, ziet u het resultaat van meer dan vijftig jaar ervaring in de autosport van deze Britse bandenfabrikant.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid
Meer dan 550 station servicepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in België.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die op de hoogte is van nieuwe producten, exclusieve aanbiedingen en promoties. Registreer u nu voor de Tirendo.be nieuwsbrief en ontvang

5€ bij uw volgende bandenaankoop.

Minimale bestelwaarde 150€, eenmalig bruikbaar.