Dunlop

Dunlop SP Winter Sport 3D banden

Vanaf138,94 €per band
Vind uw

SP Winter Sport 3D

hier!

De Britse bandenfabrikant Dunlop is  tegenwoordig niet meer weg te denken uit de autobandenwereld. Dit komt onder meer door de joint venture die het bedrijf in 1999 met Goodyear en een Japanse bandenproducent is aangegaan.  Dat de Britse bandengigant de vruchten plukt van deze samenwerking blijkt wel uit de productie van de Dunlop SP Winter Sport 3D. De band valt, net als zijn opvolger de Dunlop SP Winter Sport 4D, op door het speciale profiel die 3 aparte lamellen heeft. Hierdoor is het model in staat om uitzonderlijke kwaliteit te leveren in de winter, hoewel de  Dunlop SP Winter Sport 3D zich ook prima aanpast aan andere weertypes.

Rijeigenschappen

Deze allround winterband is er een die van zich doet spreken door uitstekende prestaties in alle weersomstandigheden. Naast een uitmuntende handling op een droog wegdek scoort deze topband ook hoog op remmen op een nat wegdek. Daarenboven is rijden en remmen op een besneeuwd wegdek een plezier met deze banden op uw wagen. Deze winterbanden zijn tevens beschikbaar met de RunFlat technologie weermee u nog 80 km kan verder rijden met een lekke band. Hiermee komt u u nooit langs de kant van de weg te staan.

Profieleigenschappen

De verbeterde handling en een aangenamere wegligging van deze Dunlop banden worden gegarandeerd door de in elkaar grijpende 3D-lamellen. Tevens zorgen de lengtegroeven van deze winterbanden voor een snellere waterafvoer waarbij turbulentie geen kans krijgt en aqueplaning wordt tegengegaan.

Effectiviteit

Dankzij de speciale silica-plus rubbersamenstelling wordt remmen en versnellen met de Dunlop SP Winter Sport 3D aangename ervaringen. Daarenboven zorgt dit voor een grotere duurzaamheid van de band met minder slijtage. Dit is niet alleen goed voor het milieu maar zal u ook voelen in uw portemonee!

•    Uitmuntende rijprestaties in alle weersomstandigheden

•    Verbeterde grip op droog en nat wegdek

•    Verhoogde weerstand tegen aquaplaning

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis levering*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid
Meer dan 550 station servicepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in België.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die op de hoogte is van nieuwe producten, exclusieve aanbiedingen en promoties. Registreer u nu voor de Tirendo.be nieuwsbrief en ontvang

5€ bij uw volgende bandenaankoop.

Minimale bestelwaarde 150€, eenmalig bruikbaar.