Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+32 (0) 78483903

Eigenschappen


Pagina 1 van 54

Prijzen zijn per band en incl. BTW in België.

(1) Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.


Dunlop autobanden

De Schot John Boyd Dunlop stampte in 1888 het gelijknamige autobandenbedrijf Dunlop uit de grond. Sindsdien klom de producent wereldwijd gestaag naar de top. Naast eersteklas autobanden levert Dunlop vandaag ook banden voor motorfietsen, SUV’s en industriële voertuigen. Toch houdt daar het ruime assortiment van de gigant niet op. De toonaangevende fabrikant produceert immers ook banden voor lichte trucks, vrachtwagens en bussen. Met Dunlop banden kiest u dus steeds uit een rijkelijk aanbod!

Topeigenschappen van Dunlop autobanden

Dunlop autobanden staan bekend om hun uitstekende wegligging en betrouwbare handling. Ze passen immers uitstekend doeltreffende technologieën uit de autosport toe. Ook wat betreft veiligheid scheren ze daardoor hoge toppen. Een van de Dunlop autobanden die al die eigenschappen schitterend combineert, is de Dunlop Sport Blurespons. Deze topper onder de zomerbanden heeft, net als alle Dunlop winterbanden, een uiterst korte remweg en biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Hij blinkt bovendien nog eens uit in duurzaamheid!

Alsof u aan al die schitterende rijeigenschappen nog niet genoeg heeft, zijn Dunlop autobanden vandaag ook verkrijgbaar met RunOnFlat Technology. Met runflat banden raakt u bij een lekke band met gemak nog ongeveer tachtig kilometer verder. Zo is uw veiligheid met Dunlop autobanden altijd gegarandeerd!

  • Rijkelijk gevarieerd assortiment
  • Veilige, betrouwbare technologieëen
  • Verkrijgbaar met RunOnFlat

x
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK