Nokian

Nokian W+ banden

Vanaf68,04 €per band
Vind uw

W+

hier!

De Nokian W Plus is een van de goedkope winterbanden die speciaal is  ontworpen om de winters te kunnen trotseren in Centraal-Europa. Net zoals dit model, kenmerken andere Nokian banden zich ook door hun vele  innovaties. Het is dan ook niet verwonderlijk dat het Finse bedrijf is uitgegroeid tot de grootste bandenproducent van Noord-Europa.

Rijeigenschappen

Met zijn unieke design, is de Nokian W Plus perfect in staat om kwaliteit te leveren tijdens  de wisselende weersomstandigheden in Centraal-Europa. De vooruitstrevende Hakasiping technologie realiseert een excellente grip op natte en besneeuwde wegen. Houvast garanderen bij droog weer is dankzij  zijn uitgebalanceerde en stabiele rijprestaties is de Nokia W Plus eveneens geen probleem.

Profieleigenschappen

Het profiel van de Nokian W Plus bevat specialegroeven die voor een stabiele grip op alle ondergronden. Samen met de lage rolweerstand en de duurzame rubbersamenstelling is deze Nokian W Plus een milieuvriendelijk exemplaar. Het kan gerust gesteld worden dat dit model de topper onder de Nokian winterbanden is.

Effectiviteit

De Nokia W Plus is een band die ideaal is voorbereid op de Centraal-Europese winters. Door de duurzame rubbersamenstelling gaan de banden langer mee en bent u tevens milieubewust. Daarnaast zorgt de lage rolweerstand voor  minder brandstofverbruik waardoor de uitstoot van CO2 verminderd. Deze milieuvriendelijke optie  zal u zeker voelen in uw portemonee!

•    Hoogwaardige grip in de winter

•    Lage rolweerstand

•    Comfort tijdens alle weersomstandigheden

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid***
Meer dan 600 montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in België.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
***Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK