Sava

Sava Adapto banden

Vanaf51,94 €per band
Vind uw

Adapto

hier!

De naam zegt het al, deze band past zich aan aan alle weersomstandigheden. Sneeuw, wind of zon, het maakt voor deze band niet uit. De Sava Adapto is geschikt voor alle typen personenauto's. De band voldoet ook aan de strikte eisen die gesteld worden aan winterbanden getuige het sneeuwvloksymbool. Daarenboven zijn de remprestaties vand eze band heel goed. Ook aquaplaning ist niet echt een probleem voor deze allrounder!

Profieleigenschappen

Door het geavanceerde, aangepaste profiel is de Sava Adapto geschikt voor alle weersomstandigheden. De banden voeren water gemakkelijk af en houden grip op de weg, zelfs bij gladheid. De samenstelling van het rubber en profiel zorgen voor harde grip in de winter en wendbaarheid in de zomer. Kortom: de Sava Adaptop heeft een geode wegligging in alle weersomstandigheden.

Rendement

De Sava Adapto is de juiste keuze voor de prijsbewuste consument. De band is niet duur en zorgt ervoor dat er geen extra kosten gemaakt hoeven gemaakt te worden voor winterbanden. Hij is tevens vrij stil en biedt enig comfort.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis levering*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid
Meer dan 550 station servicepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in België.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die op de hoogte is van nieuwe producten, exclusieve aanbiedingen en promoties. Registreer u nu voor de Tirendo.be nieuwsbrief en ontvang

5€ bij uw volgende bandenaankoop.

Minimale bestelwaarde 150€, eenmalig bruikbaar.