Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+32 (0) 78483903

Eigenschappen


Laat alle banden in het geselecteerde formaat zien
Pagina 1 van 13
Prijzen zijn per band en incl. BTW in België.

(1) Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.


Minerva winterbanden

Minerva, een topmerk van Belgische bodem, wordt geprezen voor zijn pit, vernieuwing en degelijkheid. Verder hanteert de bandengigant zowel voor zijn zomerbanden als voor zijn winterbanden een goede prijs-kwaliteitverhouding. De goedkope banden staan daarom niet alleen bekend binnen eigen landsgrenzen, maar ook ver daarbuiten. In Azië en Europa, bijvoorbeeld, zijn Minerva winterbanden erg geliefd.

Kwaliteit

Net als de andere Minerva banden bieden de winterse modellen naast kwaliteit een ongeziene stabiliteit bij hoge snelheden. Hun stevige grip op het wegdek garandeert bovendien een optimale veiligheid bij nat weer. De innovatieve Minerva winterbanden zijn het ultieme bewijs van betrouwbaarheid op de weg tijdens de koude wintermaanden! Ze beantwoorden immers aan de strengste Europese kwaliteitsnormen op de automarkt.

Absolute toppers onder de Minerva winterbanden

Een van de hoogwaardige en goedkope winterbanden uit het Minerva gamma is de Minerva Ecowinter. Deze milieuvriendelijke topper onder de winterbanden blinkt uit in degelijk rijcomfort bij sneeuw en ijs. Met de Minerva winterbanden komt u veilig de winter door!


x
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK