Goedkope banden | tot -30% | Goedkope banden bij tirendo.be

Goedkope banden

Koop nu banden voor uw auto en bespaar direct!

Selecteer uw bandenmaat

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Goedkope banden bij Tirendo!

Bent u op zoek naar goedkope banden? Dan heeft u met tirendo.be zeker een goede keuze gemaakt! Bij ons kan u rekenen op lagere prijzen, omdat we over een breed netwerk van groothandelaars beschikken. Hierdoor kunnen wij u de meest up-to-date prijzen aanbieden, deze worden immers dagelijks aangepast, soms zelfs na enkele uren.

Om uw veiligheid op de weg en die van de bestuurder en inzittenden te garanderen, heeft u goede banden nodig. Banden zijn immers het enigste wat auto’s met de straat verbindt en horen uw auto stabiel en comfortabel te houden. Bijgevolg wordt een profieldiepte van minimum 1,6 mm vereist, anders krijgt u een stevige boete. Maak daarom zeker werk van die bandenwissel met de hulp van de goedkope banden van Tirendo!

Tirendo laat u sparen!

Premium banden hoeven niet meteen duur te zijn. Tirendo maakt het namelijk voor u mogelijk om ook deze banden van topkwaliteit te kunnen kopen. Onze prijzen liggen immers een stuk lager dan de aanbevolen richtprijzen van de bandenproducenten.

U vindt in ieder geval uw gading in ons aanbod van zowel all season banden als zomer- en winterbanden. Wanneer u niet zeker bent wat uw bandenmaat is, bekijk dan zeker de gedetailleerde productbeschrijvingen, hier vindt u o.a. belangrijke informatie over de last- en snelheidsindex en de verschillende beschikbare bandenmaten. Tirendo biedt u goedkope banden voor alle maten, modellen en merken.

Goedkope banden: hier ons groot overzicht

U vindt op Tirendo meer dan 15.000 verschillende modellen. Om uw zoektocht  naar goedkope banden te vergemakkelijken, kan u het aanbod filteren op basis van prijs. Zo worden de banden gesorteerd van de goedkoopste naar de duurste.

Zowel banden van topmerken als van discountmerken kan u voor een zeer aantrekkelijke prijs aankopen.

Na uw keuze kiest u waar uw autobanden bezorgd moeten worden:  bij u thuis of een montagepartner in de buurt. Extra verzendkosten heeft u niet, het is immers gratis. Tirendo maakt je bandenwissel gemakkelijker met goedkope banden!