Goedkope motorbanden | Tot 30 % voordeliger bij tirendo.be

Goedkope motorbanden

Koop nu uw motorbanden en bespaar direct!

Selecteer uw bandenmaat


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

*Tot 30% goedkoper dan bij uw dealer. Gebaseerd op een Duitse enquête onder meer dan 200 autodealers.

Goedkope motorbanden bij Tirendo! 

U bent op zoek naar goedkope motorbanden? Ontdek bij Tirendo dan ons omvangrijk aanbod motorbanden tegen competitieve prijzen! Dankzij onze samenwerking met verschillende groothandelaars kunnen we u een assortiment van topmerken aanbieden. Aangezien de banden van uw motor het snelst te maken hebben met slijtage en zij het enige contact vormen met de weg, is het van het grootste belang om uw banden in perfecte conditie te houden. De banden van uw motor bepalen voor een groot deel de rijprestaties van uw motorfiets.

Dezelfde kwaliteit voor een scherpe prijs

Besparen op motorbanden was bij Tirendo nog nooit zo eenvoudig. Wij bieden u dezelfde banden aan tegen een kleinere prijs. Ontdek snel  ons uitgebreide assortiment en beleef een sublieme rijervaring! Mocht u bij het aankopen van goedkope motorbanden twijfelen over de optimale grootte, de maximale belasting en maximale snelheid waaraan uw banden moeten voldoen, kan u deze informatie terugvinden in de registratie informatie van uw motor.

Onze goedkope motorbanden in een notendop

In onze catalogus vindt u ons hele assortiment met speciale aanbiedingen en informatie over alle fabrikanten, ideaal om een goede vergelijking te maken. Ons gamma is zo groot dat uw topband er gegarandeerd tussen zit. U kunt, bijvoorbeeld gaan voor premium banden of voor de goedkope motorbanden. Welke motorband u ook kiest, bij Tirendo zit u goed!

Goedkope motorbanden worden nu nog voordeliger door onze gratis levering bij u thuis of bij een van onze montagepartners.