Goedkope zomerbanden kopen | Tot 30% voordeliger bij Tirendo

Goedkope zomerbanden

Koop hier uw zomerbanden en bespaar direct!

Selecteer uw bandenmaat...

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

  • Gratis bezorging
    Wij willen de aankoop van banden zo eenvoudig mogelijk maken. Daartoe is zowel levering als retourneren bij ons gratis.
  • Tot 14 dagen retourneren
    Bent u niet tevreden met uw bestelling? Geen probleem; u heeft maarliefst 14 dagen de tijd uw producten te retourneren
  • Uitgebreid netwerk montagepartners
    Wij beschikken over een uitgebreid netwerk montagepartners door het hele land. Er is er dus altijd wel een bij u in de buurt.

Goedkope zomerbanden - Tirendo heeft ze!

Zoekt u naar goedkope zomerbanden? Dan zit u bij Tirendo perfect. Wij bieden namelijk gegarandeerd goede zomerbanden tegen de allerscherpste prijzen! Onze prijzen liggen zelfs altijd lager dan de prijd die wordt aanbevolen door de producent. Wanneer de winter het land verlaat en de temperaturen voor het eerst boven 7 graden stijgen, kunt u dus gemakkelijk en voordelig uw winterbanden vervangen voor zomerbanden. Ze zijn speciaal  gemaakt om bij hogere temperaturen optimaal te presteren. Om uw veiligheid bij warmer weer te waarborgen, is de rubbersamenstelling van uw banden niet te zacht zijn. De voordelen hiervan zijn onder andere een verkorte remweg, meer stabiliteit en een verminderd brandstofverbruik.  Met de goedkope zomerbanden betekent de zomer een en al rijgenot!

Besparen begint bij Tirendo!

Premium banden hoeven niet noodzakelijk dure banden te zijn. Dit is een vaak voorkomende misvatting. Neem maar eens een kijkje in onze catalogus, bij Tirendo bieden we de perfecte zomerbanden aan tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Voor deze lage prijzen onderhandelen we met groothandelaars voor de beste prijs zonder in te leveren op gebied van de kwaliteit van uw band. Met onze goedkope zomerbanden bent u gerust tot de volgende winter en kan u ook nog het volgende voorjaar tegemoet!

Goedkope zomerbanden: de keuze is reuze

Tirendo biedt meer dan 8000 verschillende zomerbanden aan. Een daarvan is gegarandeerd de beste voor uw wagen. U kunt deze eenvoudig en snel vinden dankzij onze handige zoekfunctie die de verschillende banden op prijs kan sorteren. Goedkope zomerbanden uitzoeken was nog nooit zo gemakkelijk.

Bovendien is de levering van uw bestelling helemaal gratis bij Tirendo, of u de banden nu thuis laat bezorgen of bij een van onze montagepartners!

Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
^