Pirelli

Pirelli DIABLO SCOOTER banden

Vanaf60,74 €per band
Vind uw

DIABLO SCOOTER

hier!

De Pirelli Diablo Scooter is een high performance scooterband van het geronommeerde Italiaaanse bandenmerk Pirelli. Dit model komt optimaal tot zijn recht in het stadsverkeer en is tegelijkertijd perfect thuis in middellange tourtochten. Deze moderne band levert een optimale tractie bij alle weersomstandigheden. Door de grote wendbaarheid van de Pirelli Diablo Scooter is uw rijveiligheid te allen tijde verzekerd!

Profieleigenschappen

Het exclusieve profiel van de Pirelli Diablo Scooter verzekert een superieure handling en ondersteunt elk gezwind manoeuvre optimaal. Zijn innovatieve karkas creëert een groot contactoppervlak, dat op zijn beurt een uiterst korte remafstand ondersteunt. Verder verzekert het geoptimaliseerde karkas immer stabiliteit bij hoge snelheden. De degelijke en robuuste structuur van het loopvlak van de Diablo Scooter koppelt dan weer een hoge kilometrage aan een een normale slijtvastheid. De vernieuwende rubbersamenstelling van de band zorgt voor een uitmuntende grip op eender welk wegdek. In vergelijking met andere scooterbanden heeft de Diablo Scooter een relatief laag geluidsniveau.

Samengevat overtuigt de Pirelli Diablo Scooter door zijn optimale grip op een droog en nat wegdek, zijn uitmuntende remvermorgen en hoge kilometrage. Het model blinkt immers uit in elk van deze rijeigenschappen. U heeft deze uitstekende kwaliteit bovendien voor een betaalbare prijs!

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis levering*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid
Meer dan 550 station servicepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in België.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die op de hoogte is van nieuwe producten, exclusieve aanbiedingen en promoties. Registreer u nu voor de Tirendo.be nieuwsbrief en ontvang

5€ bij uw volgende bandenaankoop.

Minimale bestelwaarde 150€, eenmalig bruikbaar.