Goodyear

Goodyear EfficientGrip SUV banden

Vind uw

EfficientGrip SUV

hier!

De Goodyear Efficientgrip SUV paart een hoog niveau van rijcomfort en een optimale grip op de weg aan bijzondere milieuvriendelijke kwaliteiten. Deze efficiënte 4x4-band voor SUV's, bestelbusjes, pick-up trucks en lichte vrachtwagens is bij uitstek een brandstofzuinige band met een lange levensduur. Verder onderscheidt de Goodyear Efficientgrip SUV zich van de concurrentie door een superieure wegligging en stuurprecisie, nauwkeurige handling en korte remweg op droge en natte wegen. Met deze premium band is het veilig en duurzaam rijden.

Profieleigenschappen

Het profiel van de Goodyear Efficientgrip SUV beschikt over uitzonderlijke tractieharsen en meerdimensionale schouderlamellen, die een betere grip en kortere remstafstand in natte en modderige weersomstandigheden leveren. De stijfheid van deze banden zorgt ervoor dat hun vorm in de bochten behouden blijft. De banden hebben een groot contactoppervlak, een geluiddempend loopvlak en een schokdempend karkas. Dit biedt de bestuurder een rustige rit, waarbij de handling en grip bovengemiddeld blijven. De Goodyear Efficientgrip SUV is in principe gemaakt voor asfaltwegen, maar bewijst zich ook op minder vlak terrein. Deze ecoband heeft immers geen enkele moeite om soepel en veilig droog zand of grind te trotseren.

Effectiviteit

De Goodyear Efficientgrip SUV is bij uitstek een duurzame en milieuvriendelijke band. Deze ecoband beschikt namelijk over de baanbrekende brandstofbesparende FuelSaving-technologie, die voor een lager brandstofverbruik én een lagere CO2-uitstoot zorgt. Deze 4x4-zomerband heeft verder een lage rolweerstand en maakt daardoor tijdens het rijden weinig geluid. Bovendien is er hierdoor sprake van een lage en gelijkmatige bandenslijtage, zodat er meer kilometers mee gereden kunnen worden alvorens een bandenwissel noodzakelijk is. Samengevat is de Goodyear Efficientgrip SUV een band die efficiënt rijdt, voor lagere kosten zorgt en goed is voor het milieu.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid
Meer dan 550 station servicepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in België.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die op de hoogte is van nieuwe producten, exclusieve aanbiedingen en promoties. Registreer u nu voor de Tirendo.be nieuwsbrief en ontvang

5€ bij uw volgende bandenaankoop.

Minimale bestelwaarde 150€, eenmalig bruikbaar.