Goodyear

Goodyear UltraGrip + SUV banden

Vind uw

UltraGrip + SUV

hier!

Om ook in de winter veilig met een 4x4 of SUV te kunnen rijden, heeft bandenproducent Goodyear de Goodyear Ultra Grip Plus SUV ontworpen. Winterbanden worden gemaakt om aanhoudende prestaties te kunnen leveren met betrekking tot het wegcontact en de remeigenschappen wanneer de temperaturen tot onder de 7 graden Celsius zijn gedaald. Een van de kenmerken van de Goodyear Ultra Grip Plus SUV is dan ook zijn ongekende grip op wegen wanneer deze bedekt zijn met sneeuw en ijs. Ook bij droog weer is deze band zeer betrouwbaar en levert hij prestaties zoals die van een echte winterband verwacht mogen worden.

Profieleigenschappen

Twee brede groeven in de lengterichting bepalen het loopvlak van de Goodyear Ultra Grip Plus SUV. Dit ontwerp zorgt voor meer grip op ijzel en bij invallende dooi. Door het V-vormige patroon van de schuingeplaatste groeven hebben de banden bovendien een zeer goede weerstand tegen aquaplaning en wordt de stabiliteit bij regen, hagel en sneeuw verhoogd. Het speciale winterprofiel van de Goodyear Ultra Grip Plus SUV draagt ook bij aan de prestaties van de band op off-roadwegen. Met de toepassing van de zogeheten 3D-BIS-technologie in het rubbermengsel worden de wegligging en tractie op winterse wegen extra bevorderd.

Effectiviteit

Naast betrouwbaarheid en veiligheid in het winterseizoen, biedt de Goodyear Ultra Grip Plus SUV ook veel rendement. Zo is de rolweerstand van deze band bijvoorbeeld laag, zodat met dezelfde hoeveelheid brandstof meer kilometers kunnen worden afgelegd. Een ander voordeel van de Goodyear Ultra Grip Plus SUV is het geringe geluidsniveau dat hij tijdens het autorijden produceert. De relatieve stilte die de automobilist zo ervaart, zorgt voor een zeer groot rijcomfort. Zijn stevige constructie en het gebruikte rubber leiden ertoe dat de Goodyear Ultra Grip Plus SUV een langzame bandenslijtage heeft en dus voor langere tijd topprestaties zal blijven leveren.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid
Meer dan 550 station servicepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in België.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die op de hoogte is van nieuwe producten, exclusieve aanbiedingen en promoties. Registreer u nu voor de Tirendo.be nieuwsbrief en ontvang

5€ bij uw volgende bandenaankoop.

Minimale bestelwaarde 150€, eenmalig bruikbaar.