Een scherpe prijs voor winterbanden? | Tot -30% op tirendo.be

Een gunstige prijs voor winterbanden: het kan!

Koop hier uw winterbanden en bespaar onmiddellijk!

Selecteer uw bandenmaat

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Prijs: winterbanden kunnen nu nog goedkoper!

Waarom winterbanden

Als we het over de wintermaanden hebben, denken we vaak aan sneeuw, ijs en hagel. Het typische winterweer brengt vaak veel plezier met zich mee, maar zorgt ook voor de nodige ongelukken op de baan. Zomerbanden vergroten deze kans, omdat ze niet de souplesse hebben om de perfecte grip te garanderen onder de 7°C. Winterbanden waarborgen dit bij koudere temperaturen, daarentegen wel. Dankzij de uitgebalanceerde rubbersamenstelling en het speciale profiel zorgen de banden voor een kortere remweg op sneeuw en ijs. De diepe groeven bieden, eveneens een uitzonderlijke grip en een goede afvoer van water en gesmolten sneeuw. Winterbanden herkent u heel eenvoudig aan het sneeuwvlokkensymbool of aan de letters ‘M+S’ op de zijkant van de band.

Hoezo winterbandenplicht

Hoewel er sinds 1 november 2012 Europese normen gelden voor autobanden, is er geen Europese wetgeving die het gebruik van winterbanden verplicht. Elk Europees land beslist dus zelf hoe het zijn wetgeving omtrent winterbanden vormgeeft. In België worden winterbanden ten sterkste aangeraden, maar zijn ze niet verplicht. Dit geldt echter niet voor alle Europese landen. In Duitsland bijvoorbeeld kennen ze wel een winterbandenplicht. Informeer u hierover voor vertrek.

Lage prijs voor winterbanden –Tirendo doet het!

Hoewel winterbanden over het algemeen duurder zijn dan zomerbanden, bestaan er grote prijsverschillen tussen de winterbanden onderling. Zo hangt de prijs van winterbanden af van het merk, de plaats en het moment van aankoop. Maar bij Tirendo bent u voor goedkope winterbanden aan het juiste adres! Dankzij onze intensieve samenwerking met groothandelaars, worden zelfs premiummerken tegen een aantrekkelijke prijs aangeboden. Trotseer de winter gemakkelijk en veilig met uw eigen scherp geprijsde winterbanden!

Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
^